Om oss

SONAR REGNSKAP

Sonar Regnskap AS er et autorisert regnskapsbyrå lokalisert på Helsfyr i Oslo. Daglig leder er Børge Mælum som også er autorisert regnskapsfører. Vi jobber med alt fra små enkeltpersonsforetak til større selskap. Vårt mål er å være en aktiv støttespiller for kundene våre, og gjennom vår stadig oppdaterte kompetanse bidra til mest mulig rasjonelle og fremtidsrettede løsninger.

VÅR VISJON

Noen ganger er det å forholde seg til ny teknologi krevende og man må benytte mye tid på opplæring. Slik er det ikke hos Sonar Regnskap. Kravene til deg som kunde er få og enkle, men samtidig viktige for at vi skal kunne holde det vi lover. Du skal ha full over­sikt over likviditet og resultat, og det skal være enkelt og rimelig for deg som kunde.

VÅR REGNSKAPSPROSESS

Når du som kunde mottar en inngående faktura skanner du den inn og sender den til oss på e-post. Innen 48 timer legger vi den inn på din nettbank på forfallsdato, men uten godkjenning - den gjør du selv. Dette sparer både deg og oss for arbeid og du har hele tiden full kontroll på din likviditet. Original-bilagene beholder du selv og slipper da å lage kopier. Dette sparer deg tid og kostnader.

ENKELT OG OVERSIKTELIG

Disse enkle grepene gjør at vi til enhver tid vil være oppdatert på ditt regnskap. Etter hver mva-periode får du en rapport som beskriver resultat, likviditet og utvikling i perioden. Årsoppgjøret blir også tidligere ferdig da vi kan avslutte så snart siste mva periode er avsluttet. Vi gjør regnskapet ditt enklere, rimeligere og mer oversiktelig.

FAKTURERING

Fakturering gjør du enklest gjennom vårt integrerte fakturasystem. Du logger deg inn, lager fakturaen og deretter sender vi fakturaen for deg. Alt vil da være ferdig bokført. Har du spesielle ønsker eller systemer vil vi også kunne ta imot fakturaene dine på fil eller på papir.

Se våre tjenester her